Εργασίες για τη βελτίωση της απορροής των ομβρίων υδάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

 


Εργασίες για τη βελτίωση της απορροής των ομβρίων υδάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες απόφραξης και καθαρισμού φρεατίων και υδραυλικού συστήματος αποχέτευσης στην εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά θα εκτελεσθούν εργασίες απόφραξης και καθαρισμού φρεατίων και υδραυλικού συστήματος αποχέτευσης στην εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου του Ρυσίου έως τον ανισόπεδο κόμβο του Τριλόφου, με στόχο τη βελτίωση της απορροής των ομβρίων υδάτων. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν διαδοχικά τόσο στο ρεύμα εισόδου όσο και στο ρεύμα εξόδου είτε στην αριστερή είτε στη δεξιά λωρίδα προβλέπεται να διαρκέσουν από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου του 2022, από τις 7.00 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!