Eμπορικός Σύλλογος Κορδελιού Ευόσμου: Επιμορφωτικό Σεμινάριο Digital Marketing


 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DIGITAL MARKETING

 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου-Κορδελιού διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο Digital Marketing, με τίτλο «Όλες οι Digital Marketing Τεχνικές για μία Επιχείρηση».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου και θα είναι ανοιχτό και δωρεάν για το κοινό.
Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, εργαζομένους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις πάνω στα χρήσιμα και σύγχρονα εργαλεία του Digital Marketing, αλλά και φοιτητές.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κύριος Αποστόλης Αϊβαλής, CEO της Knowcrunch, του πολυβραβευμένου Masterclass in Digital & Social Media Marketing.

Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο της νέας δράσης του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου-Κορδελιού με τίτλο «Business & Life Seminars» που αφορά την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων με σκοπό την εκπαίδευση-επιμόρφωση αλλά και την αυτοβελτίωση και προσωπική ανάπτυξη.

Για κράτηση θέσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Συλλόγου στο τηλέφωνο 2316016031 ή να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής: https://tinyurl.com/yzhuhwv3

Στην λήξη του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!