EΛΤΕΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης: Να σταματήσει ο εμπαιγμός των εκπαιδευτικών

 


Σε δελτίο τύπου της ΕΛΤΕΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης αναφέρονται τα παρακάτω:

Συντρέχουν πλέον λόγοι διασφάλισης και προστασίας της Δημόσιας Υγείας στα σχολεία; Ναι ή Όχι;

Εάν ναι, τότε γιατί εξαιρείται η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών και το σύνολο των μαθητών από τη διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου rapidtest ή PCR test ή έστω selftest;
Εάν όχι, τότε γιατί υποχρεώνονται οι ανεμβολίαστοι, ή όσοι δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι και έχει παρέλθει το διάστημα νόσησης, στη διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου rapid test ή PCR test και μάλιστα με ιδία έξοδα;
Ο ισχυρισμός - που προκύπτει από το ΦΕΚ4695/7-9-2022 - ότι ο ιός COVID-19 μεταδίδεται μόνο από μία μικρή ομάδα εκπαιδευτικών και ως εκ τούτου ΜΟΝΟΝ αυτοί υποχρεούνται στη διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου δείχνει αντιφατικός, υποκριτικός και ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αντίθετα δημιουργεί την αίσθηση του εμπαιγμού της κοινωνίας έχοντας έναν καθαρά εκδικητικό και τιμωρητικό χαρακτήρα προς τους συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς.
Τόσο ο εμπαιγμός της κοινωνίας όσο και η κατηγοριοποίηση και η οικονομική αφαίμαξη των εκπαιδευτικών πρέπει να σταματήσει.
Τα όποια μέτρα παίρνονται, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση και την προστασία της Δημόσιας Υγείας, θα πρέπει να εφαρμόζονται είτε σε ΟΛΟΥΣ είτε σε ΚΑΝΕΝΑΝ!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!