Εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη: "H θέση της γυναίκας σήμερα"

 


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ  ΣΑΒΒΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ: «Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ»

 

 

Τον δυναμικό ρόλο των γυναικών στην ελληνική κοινωνία και τις προοπτικές για την περαιτέρω ενδυνάμωσή του θα αναδείξει  ο  Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής  Ελληνισμού της Διασποράς,  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης,  σε εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, στις 18.30 στο ξενοδοχείο «Panorama – Αστέρια» στο Πανόραμα.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλήτριες η βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιώς Νόνη Δούνια και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Επίσης θα παραστούν και θα μιλήσουν γυναίκες που δραστηριοποιούνται σε χώρους όπως  η πολιτική, η τοπική αυτοδιοίκηση, το επιχειρείν και ο αθλητισμός: η πρόεδρος του τμήματος Επαγγελματιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Φανή Μπλιούμη, οι πρόεδροι της Τοπικής Κοινότητας Πανοράματος Χριστίνα Χατζηφιλιππίδου και Αγίας Παρασκευής Μαρία Τσιουβάκα - Τζιώλα, η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Θέρμης της ΝΔ Βασιλική Κωστοπούλου, η πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Αετός Βασιλικών Όλγα Γιαννιού και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θερμαϊκού Ευτυχία Ζαριφέ.

Χαιρετισμό  θα απευθύνουν οι δήμαρχοι Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Θερμαϊκού Γεώργιος Τσαμασλής, καθώς και ο πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Πυλαίας – Χορτιάτη Λάμπρος Γατσώρης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!