12ο 'Στηρίζουμε...Παίζοντας' από την Αρωγή Θεσσαλονίκης

 




Το 12o ''Στηρίζουμε...Παίζοντας'' έρχεται την Κυριακή 18/12/2022 από τις 11.00 έως τις 19.00 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης).

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες που στηρίζει η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας, με στόχο τόσο την ευαισθητοποίηση του κοινού όσο και την έμπρακτη συμμετοχή του σε θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.

Για τον λόγο αυτόν, αντί εισιτηρίου, συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού Π.Κ.Μ καθώς επίσης και του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 
Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουμε παρέα σε μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση!

Η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι μία ομάδα εθελοντών πολιτών που σκοπό έχει να συνδράμει πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτήν τη δύσκολη χρονική περίοδο, τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους.
Αυτοί οι πολίτες πρέπει να νιώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη άλλων πολιτών για να μπορέσουν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.
Δραστηριοποιούμαστε στη Θεσσαλονίκη από τον Μάιο του 2012 και ήδη η ομάδα μας μεγάλωσε πολύ.
Έχουμε εθελοντές πολίτες που μας βοηθάνε σε αυτή μας την προσπάθεια, αλλά και πολλούς που συνδράμουν σε τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης, ωστε να καταφέρουμε να παραδίδουμελοκληρωμένα πακέτα στις οικογένειες που έχουμε αναλάβει και συνεχώς αναλαμβάνουμε.

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ, ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στις μεταξύ μας σχέσεις.

Δυστυχώς το πρόβλημα επιβίωσης των συμπολιτών μας διογκώνεται συνεχώς.
Έτσι βρισκόμαστε αυτήν τη σελίδα ώστε να παρακολουθείτε τις δράσεις μας, να μας γνωρίσετε καλύτερα και όσοι επιθυμείτε να συμβάλετε σε αυτήν την προσπάθειά μας. 
 

Η Ομάδα της Αρωγής Θεσσαλονίκης

Βίτσι 33, Περιοχή Αγίων Πάντων, 546 27

Τηλ.επικοινωνίας: 6933 298020 και 6977 484676

Email : arogithessalonikis@gmail.com

facebook.com/arogithessalonikis.gr

facebook.com/groups/arogithessalonikis






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!