Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη: Σήμερα ο απολογισμός για το 2022

 


Με κεντρικό ομιλητή τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, η 12η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης (πρόγραμμα “Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη”).

 

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη) και θα αρχίσει στις 12.00’ το μεσημέρι.

 

Στη συνεδρίαση θα παρουσιαστεί η έναρξη του σχεδιασμού για το πρόγραμμα “Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη” στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ 2021 – 2027, ενώ θα βραβευτούν οι νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας “Μοντέλο μου η πόλη μου” και θα παρουσιαστεί ο ετήσιος απολογισμός του τρέχοντος προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη για το έτος 2022.

 

Εκτός του κ. Τζιτζικώστα παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και 12 Δήμαρχοι της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης: Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης και Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!