Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη 2 ατόμων για τις φθορές σε ΑΤΜ και καταστήματα στη περιοχή της Τούμπας

 


Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άμεσα (2) άτομα (συγγενείς) για περιπτώσεις φθορών σε Α.Τ.Μ. τραπεζών και καταστήματα στην περιοχή της Τούμπας

Η άμεση κινητοποίηση και η παρατηρητικότητα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών ομάδων «Ζ», ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) ατόμων για περιπτώσεις φθορών σε ΑΤΜ τραπεζών και καταστήματα.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 29 και 21 ετών (αδέρφια) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορές και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες χθες (28-12-2022), οι ανωτέρω, με τη χρήση βαριοπούλας προκάλεσαν φθορές σε δύο Α.Τ.Μ. τραπεζών και σε υαλοπίνακες τριών (3) καταστημάτων στην περιοχή της Τούμπας.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν τσάντες εντός των οποίων υπήρχαν μαύρες κουκούλες τύπου full face, μαύρα μπουφάν με ενσωματωμένες κουκούλες (πέραν των μπουφάν που ήδη φορούσαν), γάντια μοτοσικλέτας και μία (1) βαριοπούλα, η λαβή της οποίας ήταν τυλιγμένη με σακούλα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!