Σύλληψη 3 νεαρών στη Σταυρούπολη που είχαν μπει σε σχολείο και ενός 55χρονου για κλοπή στη περιοχή της Τριανδρίας

 


Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες (03-12-2022) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, τρείς νεαροί (2 ημεδαποί – 1 αλλοδαπός) διότι κατελήφθησαν οι δύο εξ αυτών να έχουν εισέλθει από παράθυρο σε σχολείο στην περιοχή της Σταυρούπολης ενώ ο τρίτος τους ανέμενε στο προαύλιο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε κατά περίπτωση δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου μελά, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 55χρονου ημεδαπού, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα, τέλη Νοεμβρίου εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Τριανδρίας και αφαίρεσε ένα (1) κυτίο με δωρεές υπέρ εθελοντικού οργανισμού.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!