ΑΡΗΣ - Κολοσσός 68-74: Αστοχία, λάθη και σφυρίγματα οδήγησαν στην ήττα

 


Σε ενα κατάμεστο Αλεξάνδρειο, που δεν επεφτε καρφιτσα ο ΑΡΗΣ αντιμετωπισε τον Κολοσσό H Hotels.

Στο πρώτο δεκαλεπτο ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε νωθρος και υπερβολικά άστοχος και με αρκετά λάθη. Ετσι ο Κολοσσός μετα το πρωτο πενταλεπτο πήρε καφαλι στο σκόρ και βοηθούμενος απο την αστοχία και νευρικότητα των παικτων του ΑΡΗ μεγαλωσε την διαφορά. Σκορ πρώτου δεκαλέπτου 13- 22.

Στο δευτερο δεκαλεπτο η ομαδα ήταν πιο εύστοχη και μειωσε κατα περιόδους την διαφορά. Παρ' όλα αυτα ο Κολοσσος εδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και διατηρουσε μια διαφορά 5-8 πόντων. Ο ΑΡΗΣ με πιεστικη άμυνα μειωσε σε 32-35 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Σκορερ ο Τολιοπουλος με 7π, ο Χορκλερ 6π, Καββαδάς 6π, Γκουντγουιν 4π και απο 3π ειχαν Σανόγκο, Νοτε και Χαγκινς.

Απο τον Κολοσσο ο Κατσιβελης με 10π και ο Ντιξον με 7π.

Στο τρίτο δεκάλεπτο παιχθηκε σκληρο και δυνατο μπασκετ, με πολυ δυνατες αμυνες και εναλλαγες στο σκορ. Με 2 τριποντα  του Σανόγκο ο ΑΡΗΣ περασε μπροστα αλλα λαθη στην επιθεση εφωσαν το δικαιωμα να περασει μπροστα με διαφορα 3πόντων, 46-49, στο τελος του δεκαλεπτου.

Στο τεταρτο δεκαλεπτο στα πρώτα 2.30' τα λαθη του ΑΡΗ επετρεψαν τον Κολοσσο να κανει μια διαφορα 8π, 46-54, τα αστοχα σουτ και φα λαθη συνεχιστηκαν και 3.25' το σκορ διαμορφωθηκε σε 51-60. Παρα την προσπαθεια του ΑΡΗ το σκορ 16.9" πριν το τελος ήταν 64 -70  και το τελικο σκορ 68- 74.

Για τον ΑΡΗ τους πόντους πετυχαν 

Χαγκινς 13π, Γκουντγουιν 12π, Σανογκο 12π, Τολιόπουλος 9π, Νοτε 9π, Χορκλερ 6π, Καββαδάς 6πΜητρου Λογκ 1π.

Κολοσσος: Ντιξον 11π, Κατσιβελης 19π. 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!