Αν. Πολυχρονίδης/ Συνεργασία Τώρα: Η εταιρεία από την Λάρισα και οι δουλειές εκατομμυρίων με τον Δ.Ωραιοκάστρου

 


> Η εταιρεία από την Λάρισα και οι δουλειές εκατομμυρίων με τον Δ.Ωραιοκάστρου!

> Στην αρχή ήταν απλές αναθέσεις και στην συνέχεια έργα άνω των 8 εκ. Ευρώ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης!
> Τελευταία στις 29/11/22 -μετά από πρόσκληση του Δημάρχου με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, ανατίθεται σε μέλος του γκρουπ  της ίδιας εταιρείας -με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο λιπασμάτων, το τεχνικό έργο στο ρέμα ''Παππά’’ με Κονταξοπούλου προϋπολογισμού 430.000 Ευρώ, με έκπτωση 4,66%!
> Στις 6/12/22 πάλι η Οικονομική Επιτροπή κατακυρώνει το έργο στο Ο.Τ.15 της Γαλήνης προϋπολογισμού 2.950.000 Ευρώ σε μία και μοναδική συμμετέχουσα στον διαγωνισμό εταιρεία, μέλος του ίδιου γκρουπ εταιρειών, με έκπτωση 2,24%!
> Οι προϋποθέσεις και τα ISO ήταν πολύ εξειδικευμένα και επί ποινή αποκλεισμού, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δεύτερη προσφορά,
> σε μία εποχή που πάμπολλες τεχνικές εταιρείες στην Ελλάδα αναζητούν έργα.
> Το γεγονός ότι οι παραπάνω εταιρείες αποτελούν μέλη του ιδίου ομίλου εταιρειών από την Λάρισα, ίσως να αποτελεί σύμπτωση ίσως όχι!
> Γεγονός είναι ότι o Δήμαρχος δεν ακύρωσε ως ασύμφορες τις δύο προσφορές παρόλο ότι τέτοιες πρακτικές και χαμηλές εκπτώσεις λειτουργούν μόνο προς όφελος των εταιρειών!
> Για αυτούς τους λόγους εμείς δεν τις ψηφίσαμε και καταθέσαμε τις ενστάσεις μας στην οικονομική επιτροπή για την ύπαρξη δύο διαφορετικών εγγυητικών επιταγών για το έργο των 2,95 εκ. Ευρώ!
> Τέλος, μετά από όλα αυτά και με όλα όσα δια στόματος δημάρχου εκτοξεύονται στο φ/β, μόνο απορίας άξιο δεν είναι ότι υπάρχει πάλι πρόβλημα με τα καύσιμα, με τις πολύμηνες καθυστερήσεις πληρωμών υπαλλήλων και όχι μόνον !


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!