Επίσκεψη Διαμαντή Γκολιδάκη στο ΑΧΕΠΑ – Προσφορά δώρων στις νοσηλεύτριες

 


Επίσκεψη Διαμαντή Γκολιδάκη στο ΑΧΕΠΑ – Προσφορά δώρων στις νοσηλεύτριες

 

Το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ επισκέφθηκε ο ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Διαμαντής Γκολιδάκης. Τον κ. Γκολιδάκη υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Παντελιάδης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για θέματα που αφορούν το νοσοκομείο και γενικότερα την Υγεία.

Στη συνέχεια ο Δ. Γκολιδάκης συναντήθηκε με τις νοσηλεύτριες του ΑΧΕΠΑ, τις οποίες ευχαρίστησε για την προσφορά τους καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά κυρίως για την καθημερινή και διαχρονική τους παρουσία δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, 365 μέρες το χρόνο. Παράλληλα, τόνισε τον πολλαπλό ρόλο της γυναίκας, που είναι μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, ενεργή πολίτης. Ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης ο κ. Γκολιδάκης μαζί με την εταιρεία ΚΥΑΝΑ προσέφερε συμβολικά δώρα σε όλες τις νοσηλεύτριες σημειώνοντας πως η καλή υγεία έχει ως αποτέλεσμα και την καλή ποιότητα ζωής.

Στην επίσκεψη ήταν παρόντες συνδικαλιστές, καθώς και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Κίνησης Εργαζομένων (ΔΑΚΕ) και Τομεάρχης Υγείας της Διοικούσας της ΝΔ Γιώργος Δόντσιος.


 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!