«Αγγέλων Έλευσις» σε Μονόλοφο, Πετρωτό και Μεσαίο με παιχνίδια για τα παιδιά και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα

 


«Αγγέλων Έλευσις» σε Μονόλοφο, Πετρωτό και Μεσαίο με παιχνίδια για τα παιδιά και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα

Σε γιορτινό κλίμα με τα παιδιά να πρωταγωνιστούν έγινε χθες το βράδυ έγινε η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στα χωριά της Κοινότητας Μεσαίου του Δήμου Ωραιοκάστρου, στον Μονόλοφο, το Πετρωτό και το Μεσαίο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αγγέλων Έλευσις», που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Κοινότητα Μεσαίου, τον Αναπτυξιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Μονολόφου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτού και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα».


Στο Μονόλοφο η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο. Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο προαύλιο του κτιρίου και στη συνέχεια τα παιδιά διασκέδασαν και έπαιξαν με τον Αϊ Βασίλη, τον ξυλοπόδαρο και τα ξωτικά, ενώ προσφέρθηκαν σε μικρούς και μεγάλους χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.


Στη συνέχεια, έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Πετρωτού, όπου και εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον Αϊ Βασίλη και να κάνουν χριστουγεννιάτικο face painting.




Αμέσως μετά έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην αναπλασμένη πλατεία του Μεσαίου. Τα παιδιά του χωριού έβγαλαν φωτογραφίες με τον Αϊ Βασίλη, έπαιξαν με τον ξυλοπόδαρο και έκαναν face painting, ενώ προσφέρθηκαν σε όλους χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Στις εκδηλώσεις στον Μονόλοφο, το Πετρωτό και το Μεσαίο τους πολίτες καλωσόρισαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαίου, Γιώργος Παπαδόπουλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, η οποία μετέφερε τις ευχές του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, η πρόεδρος του Αναπτυξιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Μονολόφου, Δέσποινα Πασχαλίδου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού, Αναστάσιος Κουγιουμτζίδης, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα», Γιάννης Στεφανίδης και μέλη του τοπικού συμβουλίου Μεσαίου και των συλλόγων.



Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελία Δρόσου, οι αντιδήμαρχοι Καλλιθέας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Αριστείδης Λαζαρίδης, Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, Πολεοδομικών Εφαρμογών-Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Ελέγχου Κατασκευών και Προστασίας του Πολίτη, Ευάγγελος Κανταρτζής, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Τώρα», Ανέστης Πολυχρονίδης, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Μεσαίου, ο Θεοφάνης Παππάς, πολιτευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης, ο Μιχάλης Πάππου, πολιτευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Β΄ Θεσσαλονίκης, και κάτοικοι των χωριών της Κοινότητας Μεσαίου.

Το πρόγραμμα των επόμενων φωταγωγήσεων χριστουγεννιάτικων δέντρων

Σήμερα, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18.00 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μελισσοχώρι.

Τέλος, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 18.30 θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νεοχωρούδα. Παράλληλα, θα γίνουν τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου Νεοχωρούδας.

Στις Κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου στο πλαίσιο της φωταγώγησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων θα γίνουν δράσεις από ανιματέρ και ξυλοπόδαρο με face painting, χορευτικά και παιχνίδια με χριστουγεννιάτικα ξωτικά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!