Σάββας Αναστασιάδης: "Πάμε σε εκλογές με συκοφαντίες και τοξικό κλίμα απο την αντιπολίτευση"

 


ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:   «ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ»

 

«Δυστυχώς, οδεύοντας στις εκλογές δημιουργείται  τοξικό κλίμα από την αντιπολίτευση που προσπαθεί με αναπόδεικτους ισχυρισμούς να συκοφαντήσει τον πρωθυπουργό για το θέμα των παρακολουθήσεων», τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης μιλώντας στον FLASH Radio 99.4 και στον δημοσιογράφο Λάζαρο Θεοδωρακίδη. «Η κυβέρνηση πήρε άμεσα μέτρα, ανάγκασε σε παραιτήσεις αυτούς που είχαν την ευθύνη και εισάγει ένα νομοθέτημα που προσπαθεί να φέρει την ισορροπία ανάμεσα στην ιδιωτικότητα των επικοινωνιών και την εθνική ασφάλεια», πρόσθεσε. 

·         Σε ερώτηση για τις αλλαγές που επέρχονται με το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας ο κ. Αναστασιάδης απάντησε:

«Το νομοσχέδιο εκσυγχρονίζει το ΕΣΥ και τα οφέλη θα φανούν από την εφαρμογή του. Στόχος είναι να γίνει ελκυστικό το ΕΣΥ, καθώς πολλοί γιατροί έφυγαν από το δημόσιο γιατί οι αμοιβές δεν είναι ανάλογες των υπηρεσιών που προσφέρουν. Χρειάζεται φυσικά περαιτέρω ενίσχυση των ανθρώπων που εργάζονται στον  τομέα της υγείας και η κυβέρνηση προσπαθεί να το κάνει αυτό».

·         Για το φαινόμενο της ακρίβειας είπε:

«Υπάρχουν φαινόμενα αισχροκέρδειας από επιτήδειους στα οποία η κυβέρνηση απαντά με ελέγχους. Το καλάθι του νοικοκυριού έχει 700 και πλέον είδη εκ των οποίων στο 70% οι τιμές παραμένουν σταθερές, ενώ στο 25% έχουν μειωθεί. Προφανώς θα θέλαμε να μειωθούν κι άλλο οι τιμές, είναι όμως κινήσεις που κάνει η Πολιτεία για να στηρίξει τα ευάλωτα εισοδήματα. Τα περιθώρια και οι δυνατότητες της οικονομίας είναι αυτά και η κυβέρνηση τα εξαντλεί για  να κρατηθεί όρθια η κοινωνία όπως κρατήθηκε τα τελευταία τρία χρόνια».

·         Για την ημερομηνία των εκλογών:

«Ακούω σενάρια για Ιανουάριο ή Φεβρουάριο. Δεν τα πιστεύω. Δεν αποκλείω να γίνουν οι εκλογές προς το τέλος της άνοιξης και φυσικά δεν θα είναι πρόωρες.  Μπαίνουμε σε χρονιά εκλογών και είναι δεδομένο ότι κινούμαστε σε προεκλογικούς ρυθμούς».

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στην εκδήλωση με θέμα τη θέση της γυναίκας που διοργανώνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 11.00 στο Mediterranean Palace:

«Αυτό το διάστημα γίνονται πολλές συζητήσεις για τη γυναίκα με τη βία στο επίκεντρο, όμως υπάρχει και η θετική διάσταση της γυναικείας παρουσίας στην κοινωνία. Γι’ αυτό παρουσιάζω πετυχημένες γυναίκες σε διάφορους τομείς, γυναίκες που τολμούν, προχωρούν και πολλές φορές τα καταφέρνουν καλύτερα από τους άνδρες».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!