Εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη: "Η θέση της γυναίκας σήμερα"

 


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ  ΣΑΒΒΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ: «Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ»

 

 

Εκδήλωση με θέμα «Η θέση της γυναίκας σήμερα» διοργανώνει ο  Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής  Ελληνισμού της Διασποράς,  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στις 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace».

Θα συμμετάσχουν ως ομιλήτριες η πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ Μαίρη Χατζάκου και η πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος Λουκία Σαράντη. Αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στο Πανόραμα με πρωτοβουλία του κ. Αναστασιάδη.

Επίσης στο βήμα θα ανεβούν και θα μιλήσουν οι:  Κατερίνα Κοκκίνου, δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Χαλκηδόνος, Σοφία Μαυρίδου, δημοτική σύμβουλος του Δήμου Δέλτα, Μαρία Αλεξούδη -Παπαδημητρίου, πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας,  Μαρία Αραμπατζίδου, πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Χρύσα Γεωργιάδου – Γρανούζη, αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Εύη Δούμπαλα, ιδιοκτήτρια κτηνοτροφικής μονάδας και Χριστίνα Γκούντα, επιχειρηματίας, πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Λαγκαδά.

Χαιρετισμό  θα απευθύνουν οι δήμαρχοι Δέλτα,  Ιωάννης Ιωαννίδης, Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος και Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!