Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τιμά τους αθλητές και τα αθλητικά σωματεία του Δήμου

 


Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τιμά τους αθλητές

και τα αθλητικά σωματεία του Δήμου

            Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, μια εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς των αθλητικών σωματείων και των αθλητών του Δήμου, που με τις διακρίσεις και τις επιδόσεις τους πρωταγωνίστησαν σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες, διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, στο πλαίσιο ειδικής τελετής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:00 στο Πολυλειτουργικό Κέντρο - Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης".

            Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν αθλητικά σωματεία του Δήμου που κατά την  αθλητική περίοδο 2021-2022 είτε ανέβηκαν κατηγορία, είτε είχαν διακρίσεις σε εθνικές αλλά και διεθνείς διοργανώσεις, καθώς και αθλητές που κατέκτησαν  πρώτη, δεύτερη ή τρίτη θέση στα ατομικά αθλήματα σε αντίστοιχους αγώνες.

            “Αναγνωρίζοντας την προσφορά και το έργο των αθλητικών συλλόγων και των αθλητών του δήμου μας που με τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους μας γεμίζουν με περηφάνια και συγκίνηση,  διοργανώνουμε αυτήν την εκδήλωση αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ανθρώπους του αθλητισμού που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα μίμησης για τους νέους αυτού του τόπου” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, υπογραμμίζοντας πως οι αθλητές μας είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του δήμου μας τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, αναδεικνύοντας την αθλητική δυναμική του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας.

 

 

Χορηγοί Εκδήλωσης

Βιβλιοπωλείο ΠΑΝΙΔΗΣ

Ανθοπωλείο Paradise


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!