ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης: Να ακυρωθούν οι εκδικητικές μετακινήσεις εργαζόμενων στο νοσοκομείο Παπανικολάου

 


ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης: Να ακυρωθούν οι εκδικητικές μετακινήσεις εργαζόμενων στο νοσοκομείο Παπανικολάου

 

Την ώρα που οι εργαζόμενοι του Εθνικού Συστήματος Υγείας συνεχίζουν να δίνουν μάχες για την λειτουργία των υποβαθμισμένων νοσοκομείων εν μέσω πανδημίας, οι «γαλάζιες» διοικήσεις τους συνεχίζουν να ακολουθούν τους κανόνες του «επιτελικού κράτους Μητσοτάκη» με ρουσφέτια, μετατάξεις και διώξεις εργαζομένων.

Κραυγαλέο παράδειγμα αποτελεί η καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου ο διοικητής του σκοπεύει να προχωρήσει σε καθαίρεση, υποβάθμιση και μετακίνηση τριών έμπειρων και καταρτισμένων εργαζόμενων των διοικητικών υπηρεσιών, για να τοποθετήσει στις θέσεις τους εργαζόμενους που πρόσκεινται στον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος Μητσοτάκη» με το οποίο διοικείται όλα αυτά τα χρόνια η χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης καλεί τον διοικητή του νοσοκομείου Παπανικολάου να ακυρώσει την απόφαση του για καθαίρεση των τριών εργαζόμενων, που ανάμεσα τους βρίσκεται και ενεργή συνδικαλίστρια του χώρου της δημόσιας υγείας.

Καλό είναι οι διοικητές των νοσοκομείων τις γιορτινές μέρες που διανύουμε να απασχολούνται με την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, όπως η εδώ και εννέα μήνες καμένη Πνευμονολογική Κλινική, τα προβλήματα ηλεκτροδότησης και η υποστελέχωση κρίσιμων υπηρεσιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων του Εθνικού Συστήματος Υγείας που δίνουν καθημερινά την μάχη για αξιοπρεπείς, δημόσιες και καθολικές υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες.

Το Γραφείο τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!