Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

 


Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

 

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης διένειμε κι εφέτος τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, παραμονές Χριστουγέννων, σε δομές για συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

 


Ο κ. Καλαφάτης επισκέφθηκε την Ορθόδοξη Εξωτερική Ιεραποστολή, τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων όπου παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, τον Φάρο του Κόσμου όπου τον υποδέχτηκε ο πατέρας Αθηναγόρας, την Ιερά Μητρόπολη Καλαμαριάς, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, τον Ιερό Ναό Αγίων Αλεξάνδρου και Μοδέστου στο Στρατόπεδο Κόδρα, τον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, στη Χαριλάου και τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, όπου άκουσε και Ποντιακά κάλαντα.

 

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Εσωτερικών τόνισε: “Πρέπει να στεκόμαστε όλες τις ημέρες του χρόνου δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Τις ημέρες των Χριστουγέννων, που είναι η γιορτή της Αγάπης και της Αισιοδοξίας, έχουμε έναν επιπλέον λόγο να προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας μας στον συνάνθρωπο. Και του χρόνου! Με Υγεία και Αγάπη για όλο τον κόσμο!”.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!