Δήμος Θεσσαλονίκης: Επιστροφή πινακίδων οχημάτων

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Επιστροφή πινακίδων οχημάτων

Η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επιστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας στους κατόχους οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν για τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου Ά 1, γραφείο 12Γ), κατά τις εργάσιμες ημέρες από την Πέμπτη 22-12-2022 μέχρι την Παρασκευή 30-12-2022 και ώρες 08.00-14.00.

Προσοχή: οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, θέσεις ΑμεΑ και οδηγό τυφλών, ) καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές Αρχές δε θα επιστραφούν.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!