«Αγγέλων Έλευσις» στο Δρυμό με παραδοσιακά κάλαντα, παιχνίδια για τα παιδιά και εδέσματα

 


«Αγγέλων Έλευσις» στο Δρυμό με παραδοσιακά κάλαντα, παιχνίδια για τα παιδιά και εδέσματα

Με χαρούμενες παιδικές φωνές και φωτεινά χαμόγελα «πλημμύρισε» η πλατεία Δρυμού του Δήμου Ωραιοκάστρου. Χθες το βράδυ έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αγγέλων Έλευσις», που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Κοινότητα Δρυμού.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ Δρυμού, που έψαλλαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την διεύθυνση του Αχιλλέα Ρούσση, μαέστρου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ωραιοκάστρου.


Το κοινό καλωσόρισε στην εκδήλωση η Βάσια Χατζηπέτρου, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Δρυμού. Μετέφερε στους πολίτες τις ευχές του προέδρου του Δρυμού, Κωνσταντίνου Πατσαλά, ευχαρίστησε τους εθελοντές και τα μέλη της Εθελοντικής Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Δρυμού που συνέδραμαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και τις τοπικές επιχειρήσεις, που προσέφεραν γλυκίσματα, εδέσματα και χυμούς για τα παιδιά.

«Ανάβουμε όλοι μαζί ξανά το δέντρο στο Δρυμό και δημιουργούμε γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στο χωριό. Σας μεταφέρω τις ευχές του δημάρχου μας, Παντελή Τσακίρη, για καλές γιορτές και ευχαριστώ όσους βοήθησαν για να στήσουμε απόψε αυτή την γιορτή, που την αφιερώνουμε στα παιδιά», είπε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου τα παιδιά έπαιξαν, συμμετέχοντας στις δράσεις που διοργάνωσε στο Δρυμό ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Ξυλοπόδαρος με περίτεχνα πολύχρωμα μπαλόνια, ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης διασκέδασαν τους μικρούς κατοίκους του Δρυμού.

Στην εορταστική εκδήλωση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών-Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Ελέγχου Κατασκευών και Προστασίας του Πολίτη, Ευάγγελος Κανταρτζής, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Τώρα», Ανέστης Πολυχρονίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Καρατζιάς και Ηρακλής Τσακαλίδης, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Δρυμού, Παναγιώτης Καρατάκης, Σοφία Λυτρίδου, Όλγα Διαμέλα, Ευάγγελος Κούρτας και Θεόδωρος Πιχλιάβας, η Γερακίνα Μπισμπινά, πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ, ο Θεοφάνης Παππάς, πολιτευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Πετρίδης, πολιτευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Β΄ Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εν Δράσει», Νίκος Πασσιάς και δεκάδες κάτοικοι του Δρυμού.

Το πρόγραμμα των επόμενων φωταγωγήσεων χριστουγεννιάτικων δέντρων

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Μονόλοφο στις 17.30, στο Πετρωτό στις 18.30 και στο Μεσαίο στις 19.30.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18.00 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μελισσοχώρι.

Τέλος, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 18.30 θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νεοχωρούδα. Παράλληλα, θα γίνουν τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου Νεοχωρούδας.

Στις Κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου στο πλαίσιο της φωταγώγησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων θα γίνουν δράσεις από ανιματέρ και ξυλοπόδαρο με face painting, χορευτικά και παιχνίδια με χριστουγεννιάτικα ξωτικά


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!