Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές «πλημμύρισε» το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου - Είπαν τα κάλαντα στον Π. Τσακίρη

 


Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές «πλημμύρισε» το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου - Είπαν τα κάλαντα στον Π. Τσακίρη

Με χαρούμενες παιδικές φωνές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ευχές και λαμπερά χαμόγελα «πλημμύρισε» σήμερα το πρωί το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, προπαραμονή των Χριστουγέννων. Μαθητές, μέλη πολιτιστικού συλλόγου και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ωραιοκάστρου είπαν τα κάλαντα στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, και στα μέλη της Διοίκησης του Δήμου, δημιουργώντας εορταστικό κλίμα στο Δημαρχείο.

Μέλη του Συλλόγου Ποντίων Μυγδονίας «Διγενής» έψαλαν στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα του Πόντου υπό τον ήχο της ποντιακής λύρας. Αμέσως μετά το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου «πλημμύρισε» με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ωραιοκάστρου, που έπαιξαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την διεύθυνση του μαέστρου, Αχιλλέα Ρούσση. Αμέσως μετά έψαλαν τα κάλαντα στον δήμαρχο μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου.

«Τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε λόγω της πανδημίας παρήλθαν. Εύχομαι ολόψυχα η Γέννηση του Χριστού να μας φέρει υγεία, ευτυχία, ευημερία και αισιοδοξία. Για τον Δήμο Ωραιοκάστρου, για τον τόπο μας, να είναι μια χρονιά γεμάτη πρόοδο και προκοπή. Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά σε όλες και σε όλους», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!