Παράσταση για έναν: ΑΡΗΣ - Λαύριο ΜΕGABOLT 87-61

 


Το Λαύριο MEGABOLT αντιμετώπισε ο ΑΡΗΣ  στα πλαίσια της  8ης αγωνιστικης της Basket League 2022-23.

Στο πρώτο δεκαλεπτο ο ΑΡΗΣ ηταν καταιγιστικός με τον Χορχλερ να πετυχαίνει 13π και τους υπολοιπους να ακολουθούν, με δυνατή αμυνα, περιόρισε το Λαύριο σε παθητικό ρολο.  Η διαφορά εφθασε και τους 12π με τελικό αποτέλεσμα δεκαλέπτου 25-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ  μπήκε κάπως νωθρά στον αγώνα. Αποτέλεσμα ήταν να μειώσει το Λαύριο MEGABOLT και στο 6.41' να αποχωρήσουν οι διαιτητές στα αποδυτήρια, αφου η κ Τσαρουχα δηλωσε στην γραμματεια οτι κάποιος απο την κερκίδα την έφτυσε. Αυτό είχε σαν συνέπεια να μείνουν για 10 λεπτά περιπου οι διαιτητες στα αποδυτηρια και να ανακοινωθεί οτι αν συμβεί οτιδήποτε θα εκκενωθεί το γήπεδο. 

Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον ΑΡΗ  να μπαίνει δυνατά στον υπόλοιπο του δευτερου δεκαλέπτου να κυριαρχει και να έχουμε σκορ ημιχρόνου 48-35.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ επαιξε πολυ καλή άμυνα και σταδιακα αυξησε την διαφορά με κύριους εκφραστες τον Νετζίπογλου, Γκουντγουιν και Χορχλερ. Σκορ δεκαλέπτου 65- 51.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ανήκει αποκλειστικα στον ΑΡΗ  και στην κερκίδα που και οι δυο παρουσιασαν ενα φανταστικο show! Η διαφορά μεγαλωνε παρα την χρησιμοποίηση ολου του πάγκου τοσο απο πλευράς ΑΡΗ όσο και απο την πλευρά του Λαυρίου.


Χορχλερ 15π, Γκουντγουιν 14π, Μητρου  Λονγκ  12π, Σανόγκο 1π,  Τολιόπουλος 10π, Σχίζας 4π, Καββαδάς 9π, Νοτε 10π, Νετζίπογλου 11π, Χαβαλές 1π.


Απο το Λαύριο Γκρει 15π, Ρεμι 14π και Κολ 10π.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!