Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάλεξη του π Λίβυου "10 κανόνες για να ζήσεις"

 


ΔΙΑΛΕΞΗ του π. ΛΙΒΥΟΥ «10 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ»


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου η ομιλία του Πατήρ Λίβυου στον Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Κορδελιού Ευόσμου τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Mind The Book.

Ο Ιερέας και Συγγραφέας π. Χαράλαμπος – Λίβυος - Παπαδόπουλος  αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του, δέχθηκε ερωτήσεις από το κοινό του οποίου η προσέλευση στην εκδήλωση ήταν συγκλονιστική, με πάνω από 60 άτομα να ακούν την ομιλία εκτός αίθουσας λόγω πληρότητας των θέσεων!

Στην εκδήλωση, παρέστησαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης ο π. Κωνσταντίνος Παπανικολάου,  6 ιερείς από ενορίες όμορων  Δήμων, ο Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Όλγα Αθανασιάδου Νέδου και πλήθος κόσμου, ενώ απεύθυναν χαιρετισμό οι κ. Σταύρος Καλαφάτης, Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και ο κ. Κώστας Βασιλειάδης Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα με την υπογραφή βιβλίων από τον συγγραφέα.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος κα. Νίκη Στρατηλάτη


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!