Μεγάλη νικη ΑΡΗ στο Αλεξάνδρειο:ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 77-70

 


Ενα μεγάλο ντέρμπι φιλοξένησε σήμερα το μεσημέρι το Αλεξάνδρειο. Ο ΑΡΗΣ αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ σε εναν αγώνα που ήθελε την νίκη για πολλούς λόγους. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έχτισε μια διαφορά στο σκορ που έφτασε και στους 7 πόντους. Παρ' ολα αυτά κάποια λάθη των κιτρίνων έφεραν το σκορ στο 20-16. Χαρακτηριστικό του δεκαλέπτου ήταν τα πρώτα τρια φάουλ του ΑΡΗ που χρεώθηκαν στον Γκουντγουιν.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ διατήρησε και αύξησε την διαφορά που έφτασε και τους 11π, αλλά και εδώ οι κίτρινοι δεν απέφυγαν τα λάθη και έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να μειώσει την διαφορά.  Σκορ δευτέρου δεκαλεπτου και ημιχρονου 39-38. Στα μεσα του δεύτερου δεκαλέπτου ο Νοτε χρεώθηκε με το τρίτο του φαουλ. Πρώτοι σκορερ στο πρώτο ημιχρονο Νοτε 12π, Σανόγκο 10π, Μήτρου Λογκ 7π και Τολιόπουλος 4π.

Στο τρίτο δεκαλεπτο το παιχνιδι ηταν αμφίρροπο με τον ΑΡΗ να συνεχίζει να είναι μπροστα στο σκορ. Σκορ τριτου δεκαλέπτου 59- 53.

Στο τεταρτο δεκάλεπτο οι αμυνες των δυο ομάδων έπαιξαν τον κύριο λόγο. Ο ΑΡΗΣ  βρεθηκε να ειναι μπροστα στο σκορ και με 7π αλλα λαθη εδιναν το δικαίωμα στον αντιπαλο να μειωσει ακόμη και στον εναν πόντο. Στο τελευταίο τριλεπτο ο ΑΡΗΣ έδειξε πόσο πολυ ήθελε το παιχνίδι και με πολυ δυνατη άμυνα αλλα και με τα επιθετικα ριμπάουντ που πήραν οι παικτες του 'καθάρισε' το παιχνίδι με 77-70.

Πρώτοι σκορερ για ΑΡΗ: Νοτε 25π, Σανόγκο 12π, Χαγκινς 12π, Τολιόπουλος 10π, Γκουντγουιν 6π, Μητρου Λογκ 7π.

Για τον ΠΑΟΚ: Χαντς 17π, Φρανκε 12π, Ρενφρο 12π.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!