Εκδήλωση προς τιμή των Τριών Ιεραρχών Βραβεύσεις εισαχθέντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση & σχολείων που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς

 


Εκδήλωση προς τιμή των Τριών Ιεραρχών

Βραβεύσεις εισαχθέντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

& σχολείων που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς

 

            Τους Τρεις Ιεράρχες, τους Προστάτες της Παιδείας και τους Άγιους Πατέρες της Ορθοδοξίας τιμά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο πλαίσιο της «Γιορτής των Γραμμάτων», που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. στο Πολυλειτουργικό Κέντρο – Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” (οδός Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο Κορδελιό, Είσοδος από Μοναστηρίου).

            Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα απονείμει τιμητικούς επαίνους σε 737 μαθητές του Δήμου που κατά το σχολικό έτος 2021- 2022 πέτυχαν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θα ακολουθήσει η βράβευση 729 μαθητών και 65 εκπαιδευτικών, από 26 σχολεία του Δήμου που κατά την περυσινή σχολική χρονιά διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!