Καλαφάτης: «Ημέρα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για μια Ελλάδα φωτεινή και περήφανη».


 Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Θεσσαλονίκη

Καλαφάτης: «Ημέρα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για μια Ελλάδα φωτεινή και περήφανη».

Στην Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, προεξάρχοντος του Παναγιώτατατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου, παρέστη, σήμερα το πρωί, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Στη συνέχεια παρέστη στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Λεωφόρου Νίκης.

Αμέσως μετά την Τελετή, ο κ. Καλαφάτης δήλωσε:

«Τα Θεοφάνεια είναι ημέρα έμπνευσης για όλους. Ημέρα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης. Ημέρα που φέρνει περισσότερο φως στο δρόμο μας. Για συλλογική προκοπή. Για ατομική πρόοδο. Για ειρήνη και σταθερότητα. Για μια Ελλάδα φωτεινή και περήφανη.

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες. Καλή φώτιση σε όλες και όλους».

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών παρέστη, επίσης, στην Ακολουθία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, εντός του Λιμένος Θεσσαλονίκης, στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμαριάς καθώς και στην Τελετή Αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Κρήνη, στη βάση των Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης.  

Το μεσημέρι ο κ. Καλαφάτης παρέστη και αντάλλαξε ευχές στην κοπή της Βασιλόπιτας και τη γιορτή για τα 100 χρόνια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ).







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!