ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ο Βασίλης Μωυσίδης

 


ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ο Βασίλης Μωυσίδης

Με την παράταξη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» συμπορεύεται στον δρόμο προς τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Βασίλης Μωυσίδης.

Στην παρούσα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο κ. Μωυσίδης συμμετέχει ως επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη των Πολιτών», έχοντας εκλεγεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Στην τρέχουσα δημοτική περίοδο υπηρετεί τον Δήμο Θεσσαλονίκης ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις Πολιτικής Προστασίας, ενώ από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει αναλάβει και τη θέση του προέδρου των ΚΑΠΗ.

Γεννημένος στο Δροσάτο Κιλκίς, ο Βασίλης Μωυσίδης κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Χωροφυλακής το 1984 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το 1988. Το 2015 ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ενώ νωρίτερα υπηρέτησε σε νευραλγικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ως Ακαδημιάρχης της χώρας, στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και σε άλλες μάχιμες υπηρεσίες. Για την υπηρεσιακή του απόδοση τού απονεμήθηκαν πολλές ηθικές αμοιβές, παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας.

Το 2017 εκλέχθηκε στη Διεθνή Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων (στο παγκόσμιο όργανο), υπηρετώντας τον φορέα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Παπαδοπούλου και έχει δύο παιδιά, τον Κίμωνα και τη Μαργαρίτα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!