Νίκος Νίτσας «Ύστερα από δύο χρόνια η συνάντηση χαράς με τα παιδιά των μελών του ΙΣΘ»

 


Νίκος Νίτσας «Ύστερα από δύο χρόνια η συνάντηση χαράς με τα παιδιά των μελών του ΙΣΘ»

 

 

«Πλημμύρισε» χαμόγελα και ελπίδα η αίθουσα του Βασιλικού Θεάτρου όπου φιλοξενήθηκε η καθιερωμένη γιορτή για τα παιδιά των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ύστερα από... δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας. Μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν τη νέα χρονιά έχοντας μαζί τους, μέσω του θεατρικού έργου της Τασούλας Επτακοίλη, τον κόσμο των ζώων, με πρωταγωνιστή τον «Γκάρη, τον γάιδαρο που… πετάει» Η συγγραφέας του έργου βραβεύτηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για την κοινωνική της προσφορά επισημαίνοντας η ίδια ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή. 

 

Μετά τη θεατρική παράσταση μοιράστηκαν εκατοντάδες δώρα από μέλη του ΔΣ ενώ ο πρόεδρος του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας ευχαρίστησε τους συναδέλφους που στάθηκαν για άλλη μία φορά, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία ως σήμερα, στο ύψος των περιστάσεων δίπλα στον ασθενή και στην κοινωνία. Ο κ. Νίτσας μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά ότι «η προσέλευση των μελών του ΙΣΘ, με τα παιδιά μας, ύστερα από δύο δύσκολα χρόνια, ξεπέρασε κάθε προσδοκία γεμίζοντας χαρά και χαμόγελα τις ψυχές μας κάτι που αποδεικνύεται ότι έχουμε ανάγκη ώστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να αγωνιζόμαστε -μέσω της επιστήμης- για όσα θα βελτιώσουν τη ζωή και την υγεία όλων των συνανθρώπων μας»





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!