Συνάντηση Δ. Γκολιδάκη - Λ. Κυρίζογλου στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

 


Συνάντηση Δ. Γκολιδάκη - Λ. Κυρίζογλου στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

 

 

Με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρο Κυρίζογλου συναντήθηκε ο ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Διαμαντής Γκολιδάκης. Ο κ. Κυρίζογλου καλωσόρισε τον κ. Γκολιδάκη στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και του ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή επιτυχία στις εκλογές. Ο κ. Γκολιδάκης ανταπέδωσε τις ευχές και συνεχάρη το δήμαρχο για το σημαντικό έργο του.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα προβλήματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης και ειδικότερα για τα ζητήματα των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης. Μετά τη συνάντηση ο κ. Γκολιδάκης έκανε την εξής δήλωση: «Είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να κουβεντιάσω με τον εμβληματικό δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου.  Ο συγκεκριμένος δήμος  περικλείει μια κομβική περιοχή για τη Δυτική Θεσσαλονίκη, γεγονός που του προσδίδει βαρύνουσα σημασία, ενώ το επιτυχημένο έργο επί σειρά ετών του κ. Κυρίζογλου τον καθιστά παράδειγμα προς μίμηση. Η στενή συνεργασία της Κεντρικής Πολιτικής με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μόνο οφέλη μπορεί να έχει για τους πολίτες».

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το κοντινό μέλλον, προκειμένου να συζητήσουν για ενδεχόμενες κοινές δράσεις, καθώς ο κ. Γκολιδάκης έχει κάνει τη Δυτική Θεσσαλονίκη «δεύτερο σπίτι» του.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!