Ο ΟΑΣΘ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Άλκη

 


Ο ΟΑΣΘ συμμετέχει

στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Άλκη

  

Δείτε video με το μήνυμα που θα «τρέχει» στις στάσεις όπου υπάρχει τηλεματική και στην μπροστινή πινακίδα λεωφορείων

 

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ως ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, ενεργοποιείται και συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για την θλιβερή, πρώτη επέτειο από τον θάνατο του Άλκη Καμπανού.

Σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις του Όνομα του Άλκη», προχωρά σε μια συμβολική κίνηση για να τονίσει και να προβάλλει αυτό που οι τραγικοί γονείς του Άλκη είχαν σημειώσει σε δήλωσή τους: ότι ο γιος τους θα πρέπει να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας.

Στο πλαίσιο αυτό, την 1η Φεβρουαρίου, στις στάσεις όπου υπάρχει εγκατεστημένο το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΘ θα «τρέχει» το μήνυμα «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ – NEVER AGAIN», ενώ και λεωφορεία του Οργανισμού θα φέρουν στην μπροστινή τους πινακίδα το μήνυμα «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ», ώστε να το μεταφέρουν σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα πάρουν μέρος στην πολύχρωμη, σιωπηλή πορεία με κεριά που προγραμματίζει το Σωματείο για την 1η Φεβρουαρίου.

Σημείο εκκίνησης της πορείας είναι, στις 6 το απόγευμα, ο τόπος δολοφονίας του Άλκη και κατάληξης ο Λευκός Πύργος, ενώ το ραντεβού με τους συλλόγους και τους αθλητές είναι στις 7 το απόγευμα στο Πάρκο Αθλητικής Φιλίας (απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο).

Υπενθυμίζεται ότι στην πορεία καλούνται να συμμετάσχουν πολίτες, φίλαθλοι, οπαδοί, καθώς και αθλητές όλων των ομάδων και ακαδημιών φορώντας, αν επιθυμούν, τις μπλούζες – φόρμες των ομάδων τους.

 

Δείτε εδώ το video

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!