Ανακοινώθηκαν οι 102 πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ». Μήνυμα νίκης και ανατροπής στο δήμο Παύλου Μελά έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης


 Ανακοινώθηκαν οι 102 πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Μήνυμα νίκης και ανατροπής ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» μιλώντας σε εκδήλωση του συνδυασμού, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι 102 πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε στο κατάμεστο πολιτιστικό κέντρο «Χρήστος Τσακίρης», σήμερα Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά ευχαρίστησε τους πολίτες της περιοχής για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον ίδιο και την ομάδα του όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύτηκε πως το 2023 θα είναι για τον δήμο Παύλου Μελά η χρονιά της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σημερινή διοίκηση του δήμου με ευθύνη της οποίας οι γειτονιές έχουν εγκαταλειφθεί, η καθημερινότητα των πολιτών χειροτερεύει αντί να βελτιώνεται και οι πολίτες διακατέχονται από ένα αίσθημα ανασφάλειας.

«Ανασφάλεια, χαμηλή ποιότητα ζωής, απουσία πρασίνου, έλλειψη καθαριότητας και πολλά άλλα μικρά η μεγάλα συνθέτουν μια ζοφερή πραγματικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Οι πολίτες εξουθενωμένοι από το συνεχή και δύσκολο βιοποριστικό αγώνα τους, παρακολουθούν έκπληκτοι, αδρανείς και απογοητευμένοι τα δημοτικά δρώμενα, με την ελπίδα ότι οι Δημιουργικές – Αναγεννητικές Δυνάμεις της Ευκαρπίας, της Πολίχνης και της Σταυρούπολης, θα συνταχθούν σε μέτωπο, στο οποίο θα μετέχουν αυτοδιοικητικά στελέχη, αποφασισμένα να αξιοποιήσουν τα φυσικά πλεονεκτήματα και το ανθρώπινο δυναμικό, για να χτίσουν την Κοινωνική Πόλη που ονειρεύονται και αξίζουν οι πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά» συμπλήρωσε.


Ο κ. Λίλτσης απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα συστράτευσης στις τάξεις της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», προκειμένου όπως είπε «ο δήμος Παύλου Μελά να αλλάξει σελίδα». Ανέφερε πως στο κάλεσμα ήδη έχουν ανταποκριθεί νέοι άνθρωποι, έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, στελέχη άλλων δημοτικών παρατάξεων που στις εκλογές του Οκτωβρίου συμπορεύονται με την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» τονίζοντας ότι η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι η παράταξη των πολιτών. Με τους πολίτες, για τους πολίτες δημιουργούμε το πρόγραμμά μας» υποστήριξε ο κ. Λίλτσης δίνοντας έμφαση στην κατάρτιση συμμετοχικών προϋπολογισμών όταν εκλεγεί δήμαρχος.


«Η Δημοτική Παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», που εγγυάται την κοινωνική αυτή συμμαχία, δημιουργήθηκε με πυξίδα την αλήθεια και με όραμα, την ηθική, οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και οργανωτική άνοδο του δήμου, αποβλέποντας σε ένα δήμο πρότυπο. Θεωρούμε υποχρέωση μας, την αναβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου μας, μακριά από την αδράνεια, την ανυπαρξία και τον λαϊκισμό. Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» είναι μια δημοκρατική Δημοτική Κίνηση, ανεξάρτητη, που εκφράζει όλες τις πολιτικές τάσεις, όλα τα κοινωνικά στρώματα και σε όλη την επικράτεια του δήμου, με έναν κοινό στόχο, το καλό του δήμου και των ανθρώπων του» ανέφερε.


Αναλύοντας τον άξονα του προγράμματος της παράταξης ο κ. Λίλτσης έδωσε έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την προσέλκυση επενδύσεων (δημόσιων και ιδιωτικών), τα έργα υποδομής, τη δημιουργία χώρων πρασίνου, την αναγέννηση των γειτονιών, την καθαριότητα, την αντιμετώπιση των ανισοτήτων και των διακρίσεων, τις συγκοινωνίες και τα ΜΜΜ, την ανάγκη θέσπισης ενδοδημοτικής συγκοινωνίας, την επέκταση του ΜΕΤΡΟ στα δυτικά για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, τον εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων και την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων. Αναφέρθηκε στην ανάγκη αξιοποίησης του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής, όπως είναι τα πρώην Καπνομάγαζα, οι Βυζαντινοί Νερόμυλοι, η Μονή Λαζαριστών, τα περιαστικά άλση, ο Βοτανικός Κήπος και το υπό διαμόρφωση Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, ώστε ο δήμος Παύλου Μελά να καταστεί σε τόπο προορισμού από τόπο διέλευσης που είναι σήμερα.


«Για εμάς υπάρχουν τρία βασικά θεμέλια για να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας: ευθύνη, συνέπεια, αγάπη» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Με λογική και με όραμα, Δημιουργούμε Νέες Πόλεις, Όμορφες, Λειτουργικές, Ανθρώπινες» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και κατέληξε: «Αξίζουμε περισσότερα και καλύτερα. Και για να έρθουν τα περισσότερα και τα καλύτερα, πρέπει να αγωνιστούμε. Όλοι μαζί για την Νίκη! Την νίκη των πολιτών! Την νίκη του αύριο! Την νίκη και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Στέλνουμε μήνυμα ότι ο δήμος Παύλου Μελά γυρίζει σελίδα από την πρώτη Κυριακή».

Στην εκδήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης παρουσίασε τους 102 πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων στον εξής σύνδεσμο: https://liltsis.gr/anatropi/ypopsifioi



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!