Σύλληψη 42χρονου στην περιοχή της Ευκαρπίας έπειτα απο καταγγελία της ανηψιάς του για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

 


Σύλληψη ενός ατόμου έπειτα από καταγγελία για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Υστερα από καταγγελία 22χρονης οτι ο θείος της το χρονικό διάστημα απο μέσα Ιανουαρίου 2023 έως μέσα Φεβρουαρίου 2023 προσπάθησε με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία να την εξαναγκάσει να παντρευτεί τον γιο του. Παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε αυτοκίνητο όπου έκανε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ο 42χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες της 17-02-2023 σε περιοχή της Ευκαρπίας και  σε βάρος του  σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!