Πιστός στις υποχρεώσεις του στο Παλέ! ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 74-64

 


Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με πολλές άστοχες επιθέσεις. Στην συνέχεια με Νετζήπογλου κ Νότε ο ΑΡΗΣ πέτυχε πόντους με μεγάλα σουτ έξω από τα 6,75 και πήρε κεφάλι στο σκορ στο οποίο η ΑΕΚ κατάφερε να μείνει κοντά με δύο μεγάλα τρίποντα του Στρενιελκς. Σκορ δεκαλέπτου 26-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα και περισσότερο εύστοχη μείωσε την διαφορά αλλα  ο ΑΡΗΣ κατάφερε να μείνει μπροστά στο σκορ. Οι καλύτεροι του Άρη στο ημίχρονο είναι ο Χόχλερ με 8π, ο Νετζήπογλου με 11π και Νοτε με 7π. . Σκορ ημιχρόνου 39-35.

 Γενικά από την αρχή του αγώνα ο Άρης παίζει σκληρή άμυνα κ έχει βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ανά διαστήματα παίζει ζώνη παρά την ευστοχία του ΑΡΗ στα τρίποντα με  το 66%  στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο   οι ομάδες κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα όπως και στα προηγούμενα δυο δεκάλεπτα. Ο Γκούντγουιν ήταν αυτός που έδωσε αρκετές μάχες κάτω από το καλάθι  ενώ η Ένωση έκανε κάποια λάθη στην επίθεση. Σκορ δεκαλέπτου  58-51.. Σκορ αγώνα 74-64

Στο τέταρτο δεκάλεπτο  ο ΑΡΗΣ στηρίχθηκε στην πολύ καλή του άμυνα και ετσι ανέβασε την διαφορά. Στην περίοδο αυτή σημαντική ήταν η συμβολή του Χαγκινς και φυσικά όλης της ομάδας που πίεσαν και έκλεψαν μπάλες και προηγήθηκε με 70-58. Η αντίδραση της ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που έπρεπε και ο ΑΡΗΣ κυριάρχησε με αυτά τελικό σκορ 74-64.

Σκόρερς

ΑΡΗΣ : Γκούντγουιν 16π κ 19ρ, Νετζήπογλου 14π, Νότε 14π, Χαγκινς 12π, Χόχλερ 8π, Μήτρου Λονγκ 7π, Χρηστίδης 2π, Τολιόπουλος 1π

ΑΕΚ: Μίτσελ 15π, Μάιλς 14π, Γουίλιαμς 9π, Φλιωνης 6π







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!