Τη βασιλόπιτα έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου

 


Τη βασιλόπιτα έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου

Τη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου χθες το απόγευμα πριν την έναρξη της πρώτης τακτικής συνεδρίασης του Σώματος για το 2023.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο προϊστάμενος του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, π. Νικόλαος Μοναστηρίδης, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να έχουν υγεία και εποικοδομητική θητεία το νέο έτος σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στις οικογένειές τους και ευημερία και πρόοδο για τον τόπο.

Στα μέλη του Σώματος διαβιβάστηκαν οι ευχές της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευαγγελίας Δρόσου, η οποία απουσίαζε για προσωπικούς λόγους. Της συνεδρίασης προήδρευσε ο αντιπρόεδρος, Δαμιανός Ιωσηφίδης, ο οποίος από την πλευρά του ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.

Το φλουρί της βασιλόπιτας «έπεσε» στο κομμάτι της Εκκλησίας, ενώ στα πιτάκια που μοιράστηκαν στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου το φλουρί έτυχε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, στην οποία δόθηκαν ως δώρο μία ιερή εικόνα και ένα βιβλίο.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!