Συμβολική επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο υπό κατάληψη Βασιλικό Θέατρο


 Συμβολική επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο υπό κατάληψη Βασιλικό Θέατρο

 

Στο υπό κατάληψη Βασιλικό Θέατρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής την γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη, όπου εκφράστηκε η στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δίκαιο αγώνα των σπουδαστών και των σπουδαστριών των καλλιτεχνικών σχολών της χώρας.

Όπως δήλωσε η Ράνια Σβίγκου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, «ήρθαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους του πολιτισμού, στους ανθρώπους της Τέχνης. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με αλαζονεία και αυταρχισμό τους ανθρώπους του πολιτισμού, όπως κάνει με όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες».

«Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους, είναι επείγουσα ανάγκη η ακαδημαϊκή και επαγγελματική αναγνώριση των πτυχίων των καλλιτεχνικών σχολών, όπως και η ίδρυση δημόσιας σχολής ανώτατης καλλιτεχνικής εκπαίδευσης», τόνισε στη συνέχεια η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που επισκέφθηκε το Βασιλικό Θέατρο συμμετείχαν επίσης ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς, οι βουλευτές του κόμματος, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Ζουράρις, Σωκράτης Φάμελλος, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης, Μίλτος Οικονόμου, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Άρης Στυλιανού.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!