Δήμος Θεσσαλονίκης: Συνεδρίες Ομάδων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ομάδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Συνεδρίες επαγγελματικού προσανατολισμού για ευάλωτους συμπολίτες μας διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Η δράση αφορά την ενημέρωση και ενεργοποίηση των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας Δυτικού Τομέα (ΚΚΔΤ) και του Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ) του Δήμου Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει συναντήσεις ολιγομελών τμημάτων με στόχο την προετοιμασία για την ένταξη ή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, σε προγράμματα κατάρτισης, απασχόλησης ή επιχειρηματικότητας, επιδοτούμενα και μη, καθώς και σε άλλες δράσεις στην Κοινότητα.

 

Τις ομαδικές συνεδρίες αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού – στελέχη των παραπάνω δομών – με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο.

 

Οι συναντήσεις θα γίνονται στην οδό Μοναστηρίου 62, στον 3ο όροφο (μετά την εκκλησία των Αγίων Πάντων & πριν τη στροφή Ι. Κωλέττη).

 

Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής  

Κέντρο Κοινότητας Δυτικού Τομέα, Ειρήνης 4 (Πλατεία Δημοκρατίας), τηλ. 2310526055

Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων, Μοναστηρίου 62, τηλ. 2313316610, 2313316618


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!