Η δημ. σύμβουλος Μαρία Αρβανιτίδου στο Κόμμα για τα Ζώα

 


Η ελληνική Πολιτική Φιλοζωία αποκτά την πρώτη αιρετή της αντιπρόσωπο!

 

Την προσχώρηση της γνωστής Θεσσαλονικιάς φιλόζωης και Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Αρβανιτίδου ανακοίνωσε το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα. Μάλιστα η Αρβανιτίδου θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης της συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ», στην οποία συμμετέχει το φιλοζωικό κόμμα.

 

Μετά την εξέλιξη αυτή, το Κόμμα για τα Ζώα είναι ένα από τα έξι στην ΕΕ και τα οκτώ παγκοσμίως με εκπροσώπους στην τοπική αυτοδιοίκηση!

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ελληνικού Κόμματος για τα Ζώα και της Μαρίας Αρβανιτίδου:

 

Το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο διεθνές κίνημα της Πολιτικής Φιλοζωίας, απέκτησε την πρώτη αιρετή του εκπρόσωπο.
Η Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης 
Μαρία Αρβανιτίδου, που εκλέχτηκε το 2019 με τη Δημοτική Παράταξη Θεσσαλονίκη Μαζί, αποφάσισε να προσχωρήσει στο Κόμμα για τα Ζώα.
Στις επόμενες εκλογές η Μαρία Αρβανιτίδου θα είναι υποψήφια βουλεύτρια στην Α’ Θεσσαλονίκης, με τη συμμαχία 
ΠΡΑΣΙΝΟ&ΜΩΒ όπου συμμετέχει το Κόμμα για τα Ζώα.
Η Μαρία Αρβανιτίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε σχέδιο και γραφιστική, και σταδιοδρόμησε στον ασφαλιστικό τομέα. Είναι βίγκαν, ακτιβίστρια για τα ζώα και μέλος φιλοζωικών σωματείων. Το 2019 ήταν μία από τις/τους επτά Συμβούλους που εξελέγησαν από την παράταξη της υποψήφιας δημάρχου 
Κατερίνας Νοτοπούλου
Με την προσχώρηση της Μαρία Αρβανιτίδου, το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα είναι το όγδοο κόμμα της Πολιτικής Φιλοζωίας με εκπροσώπηση στην τοπική αυτοδιοίκηση, μετά τα αδελφικά κόμματά του από το 
Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Πορτογαλία, την Ολλανδία, την Αυστραλία και την Ιταλία

 

Πηγή: https://www.animalpolitics.gr/neo/i-dimotiki-sumvoulos-thessalonikis%C2%A0maria-arvanitidou-sto-komma-gia-ta-zwa

Περισσότερες πληροφορίες: info@animalpolitics.gr 6939599076


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!