Δ. Ωραιοκάστρου: Δημαρχείο Ωραιοκάστρου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου


 Δ. Ωραιοκάστρου: Δημαρχείο Ωραιοκάστρου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου


Με το ροζ χρώμα φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου χθες το βράδυ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου.

Η ενέργεια αυτή έγινε στο πλαίσιο εκστρατείας της ΚΕΔΕ και είχε συμβολικό χαρακτήρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου,
που έχει καθιερωθεί στις 4 Φεβρουαρίου. Φωταγωγήθηκαν δημόσια κτίρια σε όλη την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας στους πολίτες τη σημασία της πρόληψης, της σωστής ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης για το θέμα.

«Φωταγωγήσαμε συμβολικά το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου για να στείλουμε και εμείς από την πλευρά μας το σπουδαίο μήνυμα της σημασίας της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στον αγώνα κατά του καρκίνου. Ευχόμαστε και ελπίζουμε αυτό τον αγώνα να κερδίσουν οι επιστήμονες και σύντομα να αντιμετωπιστεί ο καρκίνος», αναφέρει στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!