Εργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

 


Εργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας



Εργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στη Χ.Θ. 89+000 (θέση Λογγάρι) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η σχετική Απόφαση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης για την έγκριση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!