Σύλληψη ατόμου για απόπειρα βιασμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε 19χρονη. Είχε προηγηθεί επίθεση και σε 22χρονη μια ημέρα πριν.

 


Σύλληψη ατόμου για απόπειρα βιασμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη

Στη σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού που ενέχεται σε υπόθεση απόπειρας βιασμού και επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος 19χρονης ημεδαπής προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (17-03-2023), η 19χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης, κατήγγειλε σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας  ότι, ξημερώματα της ίδιας ημέρας στην περιοχή της Τούμπας, την πλησίασε ο προαναφερόμενος και με τη χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να τη βιάσει και να αφαιρέσει το σακίδιο της.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου καθώς είχε προβεί σε προγενέστερο χρόνο και σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια 22χρονης ημεδαπής σε οικοδομή στο κέντρο της πόλης (σχετ. το από 17-03-2023 πρωινό ενημερωτικό δελτίο της Υπηρεσίας μας)

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, κατά τη σύλληψή του είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!