Δ. Ωραιοκάστρου: Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου


Δ. Ωραιοκάστρου: Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας και ελπίδας έστειλαν μαθήτριες και μαθητές από τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Σήμερα το πρωί κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με την μαθητική παρέλαση στο Ωραιόκαστρο.

Στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας, σημαιοστολίστηκαν δημόσια κτίρια και πλατείες, τελέστηκε Δοξολογία στους ιερούς ναούς, έγινε κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα και πραγματοποιήθηκαν παρελάσεις με τη συμμετοχή μαθητών και μελών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συμμετείχε στη Δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο. Μετά την Δοξολογία ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Ωραιοκάστρου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στο Ωραιόκαστρο οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Επανάστασης του 1821 κορυφώθηκαν με την παρέλαση στην οδό Κομνηνών. Την παρέλαση «άνοιξαν» τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ωραιοκάστρου, που παιάνισαν εμβατήρια και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των πολιτών.

Τα νήπια του Δήμου Ωραιοκάστρου παρέλασαν πρώτα και χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό, ακολούθησαν οι μαθήτριες και οι μαθητές και στη συνέχεια μέλη τμημάτων πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

«Σήμερα χειροκροτήσαμε θερμά τα παιδιά μας, που παρέλασαν με περηφάνια. Ο δυναμισμός, η πυγμή και το σθένος της νεολαίας του Δήμου Ωραιοκάστρου αποτελούν εγγύηση ότι το μέλλον του τόπου μας θα είναι λαμπρό. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς τους. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους Δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου υγεία και ευτυχία, να προχωράμε ενωμένοι για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Χρόνια πολλά Ωραιόκαστρο, χρόνια πολλά Ελλάδα», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!