Δηλώστε συμμετοχή στα Σεμινάρια Α΄ Βοηθειών του Δήμου Παύλου Μελά στις 27 και 29 Μαρτίου

 


Δεν χρειάζεται να είσαι υπεράνθρωπος για να σώσεις μια ζωή!

 

Η σωστή εκπαίδευση Α΄ Bοηθειών σε εφοδιάζει με τις απαραίτητες γνώσεις, για να καταφέρνεις με τις άμεσες ενέργειές σου, να διατηρήσεις στη ζωή έναν συνάνθρωπό μας που κινδυνεύει μέχρι την άφιξη των ειδικών.

 

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού - Πολιτισμού, Παντελής Νιγδέλης σας καλούν να δηλώστε συμμετοχή στο  δωρεάν σεμινάριο Α΄ Βοηθειών του Δήμου Παύλου Μελά, με πλούσια θεματολογία, που διοργανώνει για 11η χρονιά, το Τμήμα Αθλητισμού, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Έλληνες Διασώστες» και τον εισηγητή - εκπαιδευτή Χρήστο Γιαπιτζόγλου, τη Δευτέρα 27 και την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, ώρα 18:00.

 

Τα περιστατικά που συμβαίνουν σε συνανθρώπους μας και χρήζουν άμεσης πρώτης βοήθειας, αυξάνονται συνεχώς στις μέρες μας. Η άμεση παρέμβαση των πολιτών που είναι κοντά σε αυτά τα γεγονότα είναι καθοριστική για την παραμονή ή όχι στη ζωή αυτών των ανθρώπων. Το σεμινάριο απευθύνεται στους δημότες του Παύλου Μελά αλλά και σε ετεροδημότες.

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Γενικά για τις Α΄ Βοήθειες

Τραύματα

Αιμορραγίες

Ρινορραγία

Λιποθυμία

Επιδεσμολογία

Πνιγμονή

 

Απαραίτητη η δήλωση στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: athlitismos@pavlosmelas.gr  

(δηλώστε απαραίτητα ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο)

 

 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!