Χειροπέδες σε 54χρονο που αποσπούσε μικροποσά προφασιζόμενος υπάλληλο του υπουργείου Τουρισμού

 


Σύλληψη 54χρονου για περίπτωση απάτης σε βάρος ιδιοκτήτριας καταστήματος

Κληθέντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης – Συκεών εντόπισαν και συνέλαβαν, απογευματινές ώρες χθες (01-03-2023) στην περιοχή της Νεάπολης, 54χρονο ημεδαπό για υπόθεση απάτης σε βάρος ιδιοκτήτριας καταστήματος.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 28-02-2023, ο 54χρονος προφασιζόμενος τον υπάλληλο του Υπουργείου Τουρισμού κατάφερε και απέσπασε από 27χρονη ημεδαπή – ιδιοκτήτρια καταστήματος αισθητικής, το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος σε τρεις ακόμη περιπτώσεις, κατά το τελευταίο τρίμηνο, απέσπασε με την ίδια μέθοδο από τρεις επιπλέον ιδιοκτήτες καταστημάτων στις περιοχές του Πανοράματος, Σταυρούπολης και κέντρου πόλης, μικρά χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη κατ’ εξακολούθηση, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!