Πασχαλινό Βazaar του Ελληνικού Παιδικού Χωριού SOS Πλαγαρίου και του Συλλόγου Φίλων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου «η Αντηρίδα» στην ΠΚΜ

 


Πασχαλινό Βazaar του Ελληνικού Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου και του Συλλόγου Φίλων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου «η Αντηρίδα» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Στο κτίριο των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη δυτική Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί διήμερο πασχαλινό Bazaar που διοργανώνεται από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «η Αντηρίδα», με τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Bazaar θα φιλοξενηθεί στην είσοδο του κτιρίου Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην οδό 26ης Οκτωβρίου 64. Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 14.30 η δράση διοργανώνεται από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και την Τρίτη 4 Απριλίου, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 14.30 από το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «η Αντηρίδα».

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα – Μαρία Δερμεντζοπούλου τόνισε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το φετινό Πάσχα προσθέτει έναν κρίκο στην αλυσίδα αλληλεγγύης και κοινωνικής υποστήριξης που αγκαλιάζει τον άνθρωπο. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με σκοπό να ενισχύσουμε το έργο του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι και του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου “η Αντηρίδα”. Αγοράζουμε τα δώρα και τις λαμπάδες για τους οικείους μας και μετατρέπουμε την αλληλεγγύη σε δύναμη της κοινωνίας μας».Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!