Στην Κύπρο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβας για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Χριστοδουλίδη

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Στην Κύπρο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας για την  ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη – Οι επαφές και οι επισκέψεις στη Μεγαλόνησο

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνεχάρη τον κ. Χριστοδουλίδη και σημείωσε ότι «ξεκινά μια νέα εποχή για τον αδερφό κυπριακό λαό και τη Μεγαλόνησο».

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο ο κ. Ζέρβας είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων οι Δήμαρχοι Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης και Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για μια «ιδιαίτερα τιμητική, πλην όμως φορτισμένη ημέρα» στην Κύπρο. Μετά την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κ. Ζέρβας επισκέφθηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα και τους χώρους όπου απαγχονίστηκαν οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ, ενώ κατέθεσε στεφάνι στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, αποτίνοντας φόρο τιμής στους ήρωες του αγώνα για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία της Κύπρου.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!