Κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων γονέων περιφέρειας Κεντ. Μακεδονίας στην σημερινή πανεργατική απεργία

 


Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ 2023 ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας χαιρετίζει τους χιλιάδες λαού, ανάμεσα τους πολλούς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, που με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη βγήκαν στο δρόμο για να καταδικάσουν την πολιτική που αντιμετωπίζει τη ζωή μας ως κόστος.

Δε σταματάμε εδώ!

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Ρητά δηλώνουμε ότι: 

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συγκαλυφθεί το έγκλημα:

·         Φτάνει πια να θεωρούνται οι ζωές μας και των παιδιών μας σαν κόστος.

·         Φτάνει πια οι υποδομές στο σχολείο να είναι κόστος. Να έχουμε καυστήρες που σκάνε, ταβάνια που πέφτουν, αυλές που βουλιάζουν! Να γίνονται τα  σχολεία λίμνες με την πρώτη βροχή, ο αντισεισμικός έλεγχος να είναι ανύπαρκτος.

·         Φτάνει πια η μόρφωση των παιδιών μας να θεωρείται σαν κόστος. Να μην έχουν εκπαιδευτικό από την αρχή της χρονιάς, να «κόβονται» μαθήματα, οι μεταφορά τους να είναι επισφαλής!

·         Φτάνει πια να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε  στο σχολείο, στις δραστηριότητες των παιδιών μας.

·         Φτάνει πια το κόστος του νοικοκυριού μας να είναι δυσβάσταχτο και να στερούμαστε βασικά είδη!

Το μέλλον δεν έρχεται μόνο του! Το διεκδικούμε!

Τώρα η οργή μας γίνεται ΑΓΩΝΑΣ!

Καλούμε όλες τις Ενώσεις, όλα τα ΔΣ Γονέων να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής, να ενώσουμε τις φωνές μας, για να μην  χαρίσουμε σε κανέναν το μέλλον των παιδιών μας.

Θεσσαλονίκη, 14 Μαρτίου 2023

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!