Δ. Ωραιοκάστρου: Ημερίδα για την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Ημερίδα για την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Ημερίδα με στόχο την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου ενόψει και της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, που έχει καθιερωθεί να τιμάται κάθε χρόνο στις 4 Απριλίου.

Η ημερίδα με τίτλο «Υιοθετώ ένα αδέσποτο ζώο» διοργανώνεται από το Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023, στις 6 το απόγευμα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου, (Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, Κομνηνών 76) και είναι ανοιχτή για το κοινό.

Θα συμμετάσχουν και θα μιλήσουν κτηνίατρος, εκπαιδευτής σκύλων, νομικός, εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. και εκπρόσωπος του συλλόγου «Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου».

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα αδέσποτα ζώα, με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και τη θεσμοθέτηση ημέρας υιοθεσίας αδέσποτων ζώων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!