Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης απεγκλώβισαν ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα από το σπίτι της, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά

  


Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης απεγκλώβισαν ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα από την οικία της, στην οποία είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά

Προσέτρεξαν σε βοήθεια τριών ακόμη ενοίκων της οικοδομής, τους οποίους και συνόδευσαν με ασφάλεια σε εξωτερικό χώρο

Μία ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα απεγκλώβισαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, από διαμέρισμα στην περιοχή της Άνω Πόλης, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα (26-03-2023), έπειτα από σχετική κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, περιπολικά και δίκυκλα της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατέφθασαν άμεσα στο σημείο προκειμένου να συνδράμουν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Αντιλαμβανόμενοι οι αστυνομικοί ότι 78χρονη γυναίκα χρήζει άμεσης βοήθειας, χωρίς καθυστέρηση, την απεγκλώβισαν και την μετέφεραν με ασφάλεια έξω από το διαμέρισμα.

Παράλληλα, πληρώματα περιπολικών προσέτρεξαν σε βοήθεια τριών ακόμη ενοίκων της οικοδομής κι ενός ζώου συντροφιάς, τους οποίους και συνόδευσαν σε εξωτερικό χώρο, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Τρείς εκ των παθόντων (γυναίκες), μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ σε ηλικιωμένο άντρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο, από έμπειρο προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Η εστία της πυρκαγιάς κατασβέσθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία ενεργεί και την προανάκριση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!