Θριαμβευτική η βραδιά της ιδρυτικής διακήρυξης της δημοτικής παράταξης Ζιγκερίδη στο δήμο Νεάπολης - Συκεών

 


Δελτίο Τύπου
Δήμος Νεάπολης - Συκεών: Θριαμβευτική η βραδιά της ιδρυτικής διακήρυξης της δημοτικής παράταξης Ζιγκερίδη  

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Νεάπολης, πάνω από 400 δημότες συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν τους βασικούς πυλώνες της ιδρυτικής διακήρυξης της παράταξης "Δυναμική Ενότητα Πολιτών" του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Ζιγκερίδη.

Στο ενθουσιώδες κοινό, ο Δημήτρης Ζιγκερίδης ανέλυσε τα δεκάδες προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα το δήμο Νεάπολης - Συκεών, τις προγραμματικές του θέσεις καθώς και το έργο το οποίο έχει πραγματοποιήσει από τη θέση του αντιδημάρχου τα τελευταία χρόνια.


Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμούς τους και σειρά εμφάνισης οι:
Αθανάσιος Φροσύνης, εκπρόσωπος του υφυπουργού Σταύρου Καλαφάτη.
Ο τ. Περιφερειάρχης αλλά πάντοτε της καρδιάς μας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο τ. Γενικός Γραμματέας στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας επί ΝΔ, Παναγιώτης Κοκκόρης.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Βάνης.
Και ο Αντιπεριφερειάρχης υγείας Χρήστος Μήττας.

Με επιστολή τους χαιρέτισε την εκδήλωση ο κος Κώστας Τσιλώνης, καρδιολόγος και πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Δυτικών Συνοικιών της ΝΔ.

Επίσης παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Νέστορας Λαφαζανίδης, ο πρώην Δήμαρχος Μενεμένης Γιώργος Ακτσελής, ο τ. υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Γιάννης Καρακουλάκης, ο Πρόεδρος Σαρακατσάνων Γιώργος Μουτσιανας,ο παλαιός δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης Αλέκος Μορτόπουλος, η Πρόεδρος του συλλόγου "Μονοπάτια και στόχοι"  Ειρήνη Παπαδάκη, η Αντιπρόεδρος της Ποντιακής Εστίας Νεάπολης Ξένια Αισώπου.

Τον λόγο πήραν έπειτα οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Ασβεστάς και Μάκης Αντύπας.

Τέλος, το λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ζιγκερίδης, ο οποίος υποσχέθηκε στους δημότες ένα καλύτερο αύριο για το δήμο Νεάπολης - Συκεών.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου όλοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Βίντεο της εκδήλωσης

https://www.youtube.com/watch?v=cLdq5PxBt5g


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!