Kids Save Lives Championship 2023 - Δεν είναι ψέμα: Τα παιδιά σώζουν ζωές - Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου στο ΝΟΗΣΙΣ

 


Kids Save Lives Championship 2023

Δεν είναι ψέμα: Τα παιδιά σώζουν ζωές

Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου στο ΝΟΗΣΙΣ

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (την 7η Απριλίου) και ημέρα ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, από διάφορες πόλεις και σχολεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και όχι μόνο, το προσεχές Σαββατοκύριακο 01-02 Απριλίου 2023, θα κατακλύσουν το ΝΟΗΣΙΣ, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη «ΓΙΟΡΤΗ ΖΩΗΣ», στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό «KIDS SAVE LIVES CHAMPIONSHIP 2023», σε δεξιότητες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ο οποίος αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Το «KIDS SAVE LIVES CHAMPIONSHIP 2023» είναι αποτέλεσμα της πολυετούς εκπαίδευσης μαθητών/μαθητριών – όλων των βαθμίδων – στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση θυμάτων από καρδιακή ανακοπή, τον οποίο οργανώνει και υλοποιεί η Ανθρωπιστική Οργάνωση Κοινωνίας Πολιτών «KIDS SAVE LIVES – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ», με έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και με την εθελοντική συμμετοχή περισσότερων από 100 πιστοποιημένων εκπαιδευτών!

Η συμμετοχή των μαθητών στο διαγωνισμό είναι δωρεάν.

Στοιχεία του διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/-τριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού, καθώς και Γυμνασίου και Λυκείου. Σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν σχολεία Γενικής Εκπαίδευσης, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Μουσικά Γυμνάσια – Λύκεια, Καλλιτεχνικά Γυμνάσια – Λύκεια, Αθλητικά και Εκκλησιαστικά Σχολεία.

Ο διαγωνισμός «KIDS SAVE LIVES CHAMPIONSHIP 2023» θα διεξαχθεί στο ΝΟΗΣΙΣ ως εξής :
– Για τα Λύκεια 01 Απριλίου 2023 και ώρα έναρξης 10:00
– Για τα Γυμνάσια 01 Απριλίου 2023 και ώρα έναρξης 15:00
– Για τα Δημοτικά 02 Απριλίου 2023 και ώρα έναρξης 10:00

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://kidssavelives.gr/deltio-typou-ksl-championship-2023/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!