Ενισχύθηκε ο δημοτικός φωτισμός στην οδό Τρίτση στην δημοτική ενότητα Ευόσμου με λαμπτήρες led


Ενισχύθηκε ο δημοτικός φωτισμός στην οδό Τρίτση με  χαμηλής κατανάλωσης 
και υψηλής απόδοσης λαμπτήρες led

Στην πλήρη ανανέωση και αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού στην περιοχή της οδού Τρίτση, προχώρησε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, συμβάλλοντας στην επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που αφορούσε στα χαμηλά επίπεδα φωτισμού του πολυσύχναστου αυτού σημείου του Δήμου.

 

Οι παρεμβάσεις που δρομολογήθηκαν από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, στο πλαίσιο της υπ΄αρ. 718/2022 μελέτης, αφορούν στην αναβάθμιση του φωτισμού επί της οδού Α. Τρίτση με χρήση φωτιστικών λαμπτήρων LED νεότερης τεχνολογίας που επιτυγχάνουν υψηλή απόδοση, αυξάνοντας τα επίπεδα ασφάλειας και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.


Να σημειωθεί ότι ο Δήμος δεν μπορούσε μέχρι το 2022 να προβεί στην αντικατάσταση του φωτισμού στην οδό Τρίτση, καθώς η περιοχή είχε ενταχθεί σε χρηματοδοτούμενο έργο ανάπλασης από το ΕΣΠΑ 2007 – 2013 που ολοκληρώθηκε το 2017, με ρητή δέσμευση τη μη πραγματοποίηση ουδεμίας παρέμβασης στις υποδομές την οδού για τα επόμενα 5 χρόνια.

 

“Μετά την άρση των συμβατικών εκ του προγράμματος ΕΣΠΑ υποχρεώσεων που μας δέσμευαν έως το 2022, προχωρήσαμε άμεσα με ιδίους πόρους στην αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στην κομβική αυτή οδό του δήμου μας, η οποία σήμερα καθίσταται πλέον περισσότερο φωτεινή και ασφαλής για τους πεζούς και τα διερχόμενα οχήματα” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, προσθέτοντας πως το επόμενο διάστημα δρομολογούνται αντίστοιχες εργασίες για την αντικατάσταση και αναβάθμιση του φωτισμού στις οδούς Μουσών και Θάλειας.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!